Ключове и контакти

Ключове и контакти от най-добрите производители в Европа

Фирма Протект разполага с широка база от разнообразни видове ключове и контакти за домове, офиси, ресторанти, барове, търговски центрове, кораби и др. Всички продукти на фирма Протект отговарят на международните стандарти, ние работим само със сертифицирани и доказани производители, както в България, така и в Европа, вярваме че сме способни да удовлетворим вашите индивидуални нужди от осветление предлагайки ви най-функционалното и стилно решение.

     

Ключове и контакти

Във всекидневието най-често се налага подмяна на повреден контакт или електрически ключ с нов или пък замяната му с по-съвършен. Все пак този тип дейност може да бъде далеч по-комплексна, ако не сме сигурни какъв вид ключове и контакти да изберем, ако например сме решили да подменим концепцията на дизайна в нашия дом, офис, вила или хотел


В нашите магазини можете да откриете множество каталози за ключове и контакти на най-реномираните производители в световен мащаб и ще можете да изберете най-доброто решение за вас и вашите нужди. Доверете се на фирма Протект ООД и се уверете в крайния резултат, който ще гарантира вашия максимален комфорт и уют.
Сред предлаганите от нас решения в тази насока ще откриете продукти на компаниите:

  • Gunsan
  • Shneider Electric
  • Btichino
  • Legrand
Сравнение на продукти